matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xz
Hampton:
Wykaz prawdziwe stwierdzenie: a) 7 nalezy do (0,7)
13
2
9
b)
nalezy do (
,
)
15
3
10
7 mar 22:37
Godzio:
a) nie należy bo przedział otwart ...7
)
b) należy bo
13
26
=
15
30
2
20
=
3
30
9
27
=
10
30
20
26
27
<
<
30
30
30
7 mar 22:39