matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
trygonometria
asw:
cos (5𝑥 +𝜋/3) =√3/2 w przedziale <0 ; 𝜋/2> czy moze ktos krok po kroku
30 kwi 23:37
as:
π
π
π
π
5x+
=
+2kπ v 5x+
=−
+2kπ , k∊ℤ
3
6
3
6
teraz dokończ
30 kwi 23:49