trójkaty
Vega: Trójkąt ABC ma środek ciężkości (0,0) i AB=AC. Punkt B leży na prostej y=−2, a punkt C na
prostej 2x+y+2=0. Odległość punktu A od prostej x+y−6=0 równa się √2.
Wyznacz wszystkie możliwe trójkąty.
28 kwi 08:28
X:
29 gru 04:49
xyz:
@
X
Po kiego grzyba ciągle wyciągasz stare posty
29 gru 11:40
an: Do @xyz zadanie jest ciekawe i "wymagające" jeżeli Ciebie nie interesuje nie musisz
go oglądać, a jeżeli @X zadaje sobie trud z wyszukiwaniem takich zadań to dla niego
ode mnie
29 gru 14:23
29 gru 16:07