1 | 1 | 1 | ||||
a) | = | + | ||||
4 |
1 | 1 | 1 | ||||
b) | = | + | ||||
3 |
1 | 1 | 1 | ||||
c) | = | + | ||||
5 |
1 | 1 | 1 | |||
= | + | ||||
4 | 8 | 8 |
1 | 1 | 1 | |||
= | + | ||||
3 | 6 | 6 |
1 | 1 | 1 | |||
= | + | ||||
5 | 10 | 10 |
1 | 1 | n | 1 | n+1 | 1 | ||||||
+ | = | + | = | = | |||||||
n+1 | n(n+1) | n(n+1) | n(n+1) | n(n+1) | n |
1 | 3 | 3 | 1+2 | 1 | 2 | 1 | 1 | |||||||||
1) | * | = | = | = | + | = | + | |||||||||
4 | 3 | 12 | 12 | 12 | 12 | 12 | 6 |
1 | 5 | 5 | 1 | 4 | 1 | 1 | ||||||||
* | = | = | + | = | + | |||||||||
4 | 5 | 20 | 20 | 20 | 20 | 5 |
1 | 10 | 10 | 2+8 | 1 | 1 | ||||||
* | = | = | = | + | i to samo mamy co wcześniej | ||||||
4 | 10 | 40 | 40 | 20 | 5 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |