matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
JTR
POMOCY :
dRUT O DŁUGOŚCI 27 M POCIĘTO NA 3 CZESCI, KTÓCYH STOSUNEK WYNOSI 2:3:4 nAJDŁUŻSZA Z NICH MA
7 mar 20:57
justka:
x =27:(2+3+4) x=3 4x = 12− najdłuższy odcinek
7 mar 21:02