równanie
profesor gajewski: kto racjonalnie i logicznie będzie mi w stanie uzasadnić prawdziwość równania 2 + 2 = 4
17 mar 16:57
kerajs:
Russell, Whitehead ''Principia mathematica'' (tom 1, o ile dobrze pamiętam)
17 mar 17:13
pośpieszny do Katowic 4:45:
17 mar 17:36
profesor gajewski: słucham pospieszny pociagu
17 mar 18:26
pośpieszny do Katowic 4:45: wołać trzeba profesora nadzwyczajnego doktora
habilitowanego Sitka
17 mar 20:21
jc: SS0 + SS0 = S(SS0 + S0)= SS(SS0 + 0)= SSSS0
17 mar 20:35
profesor gajewski: panie siiiiiiitek wspomoz pan profesora gajewskiego boć ja rozum swój w gaju burym zgubił
17 mar 22:11
prof. dr rehab. Sitek: dobry wieczór
wróciłem właśnie z seminarium i konwersatorium studiów zaocznych wieczorowych
racjonalnie mogę Ci pomóc uzasadnić owe równanie na konsultacjach, w tym momencie mój
najbliższy termin przypada 24.03 o godzinie 13:00, stawka godzinowa to 100 polskich złotych.
logicznie − weź kalkulator i dodaj dwa do dwóch
pozdrawiam, Andrzej Sitek
18 mar 01:10
profesor gajewski: kalkulator nie jest dla mnie zadnym autorytetem a pan panie sitek juz tak. PRosze udowodnic dla
dobra rzeczypospolitej
18 mar 10:43
pośpieszny do Katowic 4:45: Wzywam pana profesora Sitka i pana młodego Gajewskiego do kontynuowania merytorycznej dysputy
18 mar 13:52
pośpieszny do Katowic 4:45: pana profesora Gajewskiego*
18 mar 13:53
profesor gajewski: pan pociąg mnie od młodych prawdziwków nie wyzywa jam habilitację z kremla mam i też śmietany
liznąłem
18 mar 13:56
profesor gajewski: a co do pana sitka to z mojej strony zawód i brak rozwiązań mojego równania
18 mar 13:56
pośpieszny do Katowic 4:45: pan Sitek pewnie ma wykłady
18 mar 13:57
pośpieszny do Katowic 4:45: ja mam magisterium matematyki wyższej
18 mar 13:58
gajewski: a skad ta nazwa
18 mar 15:01