matematykaszkolna.pl
powtorka matmy liceum ccxsxc: witam chcę powtórzyć sobie matematykę na poziomie liceum z podręczników kurczab świda czy mam robić wszystkie do końca zadania czy tylko wybrane i jeśli tylko wybrane to które?
24 sty 22:09
chichi: uważasz, że ktoś zrobi spis kilkuset stronnicowej książki i wypisze, które zadania masz robić? czy o co Tobie dokładnie chodzi bo nie rozumiem...
24 sty 23:05
ccxsxc: chodzi mi o to, czy powinienem robić wszystkie zadania z danego działu do końca i dopiero potem przechodzić dalej czy tylko wybrane i jak poczuję się pewnie to iść dalej?
24 sty 23:13
Mila: Każdy musi sam znaleźć swoją ścieżkę do wiedzy. Najważniejsze abyś zaczął jej szukać. Tu otrzymasz pomocemotka
24 sty 23:18
Min. Edukacji: coraz glupsi
25 sty 08:20
getin: Zależy do czego potrzebne Ci jest powtórzenie − jeśli na studia techniczne to wystarczą zadania dotyczące wielomianów, funkcji kwadratowej, liniowej, granica ciągu oraz funkcji, pochodne, trygonometria. Możesz pominąć zadania na dowodzenie Jeśli dla siebie to rozwiązuj cierpliwie działami − jeśli nie umiesz któregoś zadania to pomijasz, być może robiąc inne zadanie wpadniesz na pomysł na zrobienie tego co się pominęło. Powodzenia
25 sty 14:35