Działania na wektorach
A1:
1.Dla jakiego parametru m wektory p i q są do siebie prostopadłe.
q=(−3k+(2+m) i+j)x(i−j) p=BA A=(2m;−1;2) B=(−1;2;m)
2.a)Znaleźć równanie prostej α przechodzącej przez dwa punkty A(0;−2;1) B=(1;−3;0)
b)Znaleźć równanie płaszczyzny l przechodzącej przez dwa punkty M(1;2;−2) N(0;−2;1) i
c)Znaleźć punkt przebicia E płaszczyzny l prostą α.
23 sty 19:03
Maciess: Popraw zapis w 1, bo nie wiadomo jaką ma postać wektor q.
23 sty 19:38
A1: Zapis 1 jes poprawnie wpisany q ma taką postać q=(−3k+(2+m)i+j)x(i−j)
23 sty 21:58
Mila:
chichi.
Ja
Nie widziałam żadnych wpisów dotyczących tych zadań, spojrzałam, że jest zadanie z GA
i
rozwiązałam, to tyle.
Jeżeli Twoje pretensje kierowane są do mnie, to błędny kierunek.
Chciałam teraz zobaczyć Twój link, ( który podałeś w innym wątku) to zablokowało mi komputer.
Już nawet nie chcę tam teraz zaglądać

Nie wpadaj w pasję.
Miłego korzystania z forum.
23 sty 23:29
chichi:
słowa były skierowane do osoby, która usunęła mój wpis oczywiście. @
Min. Edukacji w innym
wątku też wspomina, ze skasowano mu wpisy, nie wiem co to się dzieje
23 sty 23:35
Mila:
Muszę zapytać
Jakuba, czy można dotrzeć do skasowanych wpisów.
Pozdrawiam

Rzadko teraz jestem na forum z różnych względów.
23 sty 23:37
chichi:
fajnie by było jakby coś z tym zrobił i żebyś mogła mieć do nich wgląd, pozdrawiam również
23 sty 23:39
Mila:
Przez 2 minuty usunięty wpis był do odzyskania.
23 sty 23:58