z rownan trygonometrycznych
pioterr042004: pomożcie proszę rozwiązac − ile pierwiastków równania należy do przedziału < 0;4π>? w
następujących przykładach
a) sin kwadrat 3x=1 b)2 cos kwadrat 2x=1
i jak rozwiązac rownania : a) tg 2x= −1 b) 3 tgπx= pierwiastek z 3 c) tg do kwadratu 2x=3 d) 3
tg do kwadratu
x/2=1 prosze pomózcie
23 sty 16:47
M:
5 sty 08:14
Filip:
18 lut 07:29
daras: Filip nam przypomniał, ze wykopaliska "
M" trwają już ponad rok
18 lut 10:00
Bo_ra:
daras ale to nie aż takie stare
18 lut 11:30
Min.Edukacji: Nie zrozumiałeś

M wykopał to ponad rok temu.
18 lut 18:09
Mila:
Bo − ra sądzi, że Filip prosi o rozwiązanie
19 lut 16:52