Zerówka
Zerówka : Proszę o pomoc w obliczeniach:
a) 2+2=
b) 3−1=
c) 8+1=
d) 4−3=
20 sty 15:48
Zerówka : Pomóżcie
20 sty 15:50
Zerówka : I jeszcze
e) 9+1=
20 sty 15:52
Mila:
A paluszków nie masz u rączek?
20 sty 15:58
Zerówka: 10
20 sty 16:11
Zerówka : Pomóżcie błagam

Jak nie zrobię tych zadań to w poniedziałek nauczycielka znowu będzie mi
kazała w za karę masowač jej stopy po lekcjach
20 sty 20:37
wredulus_pospolitus:
Popatrz na to z tej strony − dzięki temu będziesz miał/−a darmową praktykę w masowaniu stóp.
Przyda Ci się to w przyszłości, jeśli nie w zawodzie, to meżowi po pracy bądź żonie w ciąży
masaż stóp z pewnością się przyda.
20 sty 21:34