matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
przekroje
kasia:
w prostopadloscianie abcdefgh o wymiarach ab = 2 ad = 5 ae = 7 wyznaczamy przekroje pi wierzcholki B G E delta wierzhclki B D H oblicz dlugosc odcinka bedacego wspolna czescia obu przekrojow
19 sty 20:49
kasia:
19 sty 20:50