matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
moduły
gucio:
Podaj wartość wyrażenia bez znaku wartości bezwzględnej: |0,125 − 8
−1
| = |2 − π| = |−
√
5
− 1| = jak to się liczy? Dziękuję za pomoc
7 mar 16:39
Noah:
w pierwszym to bedzie 0 w drugim −2+π w trzecim
√
5
+1
7 mar 16:42
gucio:
dziękuję
7 mar 16:48