nom
POMOCY !!!!!!!! LOGARYTMY ! : Liczba a=log
2[log
3(log
464)] jest równa
7 mar 16:38
Noah: co to za kreski nad podsawnikami? liczby zespolone
7 mar 16:40
POMOCY !!!!!!!! LOGARYTMY ! : nieee ... nie wiedzialam jak to zapisac
7 mar 16:41
Noah: pomoge
7 mar 16:43
POMOOOCY !!!! LOGARYTMY ! : thx
7 mar 16:44
Noah: log464=3
log33=1
log21=0 czaissz jak to zapsiac teraz?
7 mar 16:45
Noah: czy napisac to odnowa?
7 mar 16:46
POMOCY !!! LOGARYTMY !!!: jakbyś mogła ...
7 mar 16:47
Noah: hehe jestem On

log
2[log
3(log
464)]=log
2[log
3(log
44
3)]=
log443=3log44 => alogbb=a
=log
2(log
33)=
logaa=1
log
21=
logb1=0
log
21=0
7 mar 16:54
POMOCY !!! LOGARYTMY !!!!: Dzięki i przepraszam ...trudno tu jakoś się domyślec ..
7 mar 16:56
Tomek.Noah: ok
7 mar 17:01