matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Liczby zespolone
Fafik:
Naszkicuj zbiór {z∊C, |z−1−j|=2}
9 sty 12:14
Fafik:
z
1
=3+j z
2
=−1+j ?
9 sty 12:20
Mila:
|z−(1+j)|=2 okrąg o środku O=(1,1) i r=2
9 sty 20:08
Fafik:
Aaa, czyli dobrze myslalem podziekowal
10 sty 00:01