Pomocy
Halinka: Kąt α umieszczono w uk. współrzędnych. Na końcowym ramieniu kąta α leży punkt P=(−3,4).
Wówczas:
tgα≥60
tgα=4/3
tgα*sinα≤0
tgα*cosα=4/3 sinα
12 gru 18:52
. :
To jest jednokrotnego czy wielokrotnego wyboru?
12 gru 18:56
Halinka: Są podane 4 odpowiedzi
12 gru 19:11
. : Czego nie zrozumiałaś w zadanym przezemnie pytaniu?
12 gru 19:18
Halinka: Zrozumiałam i są 4 odpowiedzi podane po wyrazie wówczas:
12 gru 19:19
Halinka:
a)tgα≥ 60
b)tgα=4/3
c)tgα*sinα≤0
d)tgα*cosα=4/3sinα
12 gru 19:22
Aruseq: NIGGER
12 gru 19:23
Aruseq: imo 2 poprawne a i d
12 gru 19:24
Aruseq: A nie czekaj c i d kurde ciezkie to bylo ja jebie
12 gru 19:26
kaszojad: @Aruseq co ty piszesz?
12 gru 19:53
Aruseq: No kurwa prawde c i d
12 gru 19:55
Halinka: Uwu dzieki
12 gru 19:57
Aruseq: nie ma za co gozaimas
12 gru 19:57
Aruseq: Ktoś sobie ustawił mój nick
12 gru 20:06
kaszojad: aha xd
12 gru 20:35