1+tgα | ctgα+1 | ||
= | |||
1−tgα | ctgα−1 |
cosx+sinx | cosx | cosx+sinx | |||
* | = | = i dalej wychodza mi juz | |||
cosx | cosx−sinx | cosx−sinx |
cosx/sinx+sinx/sinx | |
cosx/sinx−sinx/sinx |
1+tga |
| ||||||||||||
L = | = | = | |||||||||||
1−tga |
|
| cosa+sina | |||||||||
= | = | = | ||||||||
| cosa−sina |
| ctga + 1 | |||||||||
= | = | = P | ||||||||
| ctga − 1 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |