matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
HELP:
rozwiąż równanie x
3
+3x
2
+2x+6=0
7 mar 15:00
M:
26 kwi 20:52
S.O.S.:
x
2
(x+3)+2(x+3)=0 (x+3)(x
2
+2)=0 x= −3
26 kwi 20:58
kalkulator:
od postu do rozwiązania upłynęły 5529 dni
26 kwi 22:51