matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
odbijanie wykresów
Luffy:
witam, potrzebuje pomocy! Jak zajebać te wykresy: (fx)=(2)/(|x+2|) (fx)=|(2)/(x+2)| (fx)=(2)/(IxI+2) totalnie nie wiem jak odbijać te wykresy? Jest jakiś łatwy sposób aby ogarnąć te bezwględne?
4 gru 20:00
M:
8 sty 09:14