matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy logarytmy
pilne!!:
Sprawdź czy prawdziwa jest równość: b) log500=2+log5
7 mar 14:36
Godzio:
2 = log100 P = log100 + log5 = log100*5 = log500 P = L
7 mar 14:37
prosze:
a skąd wziąłeś 2=log 100
7 mar 14:41