matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
rodzina zbiorów
ite:
Rodzina zbiorów opisana jest wzorem A
s
={x∊ℛ: −s
2
−1<sx<s
2
+1} Czy dla s=0 A
s
=ℛ ?
19 lis 23:25
ABC:
w/g mnie tak
20 lis 00:10
ite:
dziękuję!
20 lis 08:01