matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
dziwne pierwiastki
Klaudi3:
Udowodnij, że:
2
√
100
+
3
√
100
+
4
√
100
+
5
√
100
+
6
√
100
+
7
√
100
+
8
√
100
+
9
√
100
+ p10{100} < 33
13 lis 17:32
er:
2
√
100
=10
3
√
100
<
3
√
125
=5
4
√
100
<
4
√
256
=4 dalej myślę że sobie poradzisz
13 lis 19:21
basia:
≤⊂
14 lis 09:49