matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Podaj ilustrację geometryczną podanych iloczynów kartezjańskich
Rovgarth:
AxBxC, gdzie A=[0,1], B=[0,2], C= {1}
6 lis 18:21
wredulus_pospolitus:
6 lis 18:34
er:
ten niebieski prostokąt jest w środku zapełniony, brzeg również
7 lis 20:22