matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Analiza matematyczna
Wujek Andrzej z Wejherowa:
Zbadać zupełność miary µ i „uzupełnić” ją do miary zupełnej, gdy X = R, S = {∅, R},
⎧
0, A=∅
μ (A) =
⎩
0, A=R
29 paź 13:34
Adamm:
Wystarczy znać definicje
30 paź 02:12