| 2 | ||
u3 + v3 − 2 + 3(u+v)(uv − | ) = 0 | |
| 3 |
| 2 | ||
3(u+v)(uv − | ) = 0 | |
| 3 |
| 2 | ||
uv = | ||
| 3 |
| 8 | ||
u3v3 = | ||
| 27 |
| 8 | ||
t2 − 2t + | = 0 | |
| 27 |
| 8 | ||
t2 − 2t + 1 − 1+ | = 0 | |
| 27 |
| 19 | ||
(t2 − 2t + 1) − | = 0 | |
| 27 |
| 57 | ||
(t − 1)2 − | = 0 | |
| 81 |
| √57 | √57 | |||
(t − 1 − | )(t − 1 + | ) = 0 | ||
| 9 | 9 |
| 9+√57 | 9−√57 | |||
(t − | )(t − | ) = 0 | ||
| 9 | 9 |
| 27+3√57 | 27−3√57 | |||
(t − | )(t − | ) = 0 | ||
| 27 | 27 |
| 27+3√57 | ||
t1 = | ||
| 27 |
| 27−3√57 | ||
t2 = | ||
| 27 |
| 1 | ||
y = | (3√27+3√57 + 3√27−3√57) | |
| 3 |
| 2 | ||
uv = | ||
| 3 |