matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
logarytmy
WBW:
Funkcja f(x)= −log
2
(2−x) a)jest funkcją rosnącą w całej dziedzinie b)jest funkcją ograniczoną z góry c)ma dziedzinę Df=(−oo,2> d)ma miejsce zerowe x
0
=1
15 paź 11:42
mat23:
15 paź 16:53