matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
równanie kwadratowe
a7:
3x
2
=0 x
2
=0 x=0 to czy x
1
=x
2
=0 chodzi mi czy to jest jeden czy dwa pierwiastki, czy jeden podwójny pierwiastek, czy mógłby ktoś mi przypomnieć/wyjasnić
21 wrz 15:59
chichi:
niżej masz napisane:
https://pl.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3wnanie_kwadratowe
21 wrz 16:15
a7:
wow, dzięki
21 wrz 17:34