matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Karolina:
funkcja f(x) =(−1/3m −6)x+2 nie ma miejsc zerowych dla; a)m=18 b) m=2 c) −2 d) m=−18
7 mar 10:13
fikuś:
(−1/3m −6)=0
7 mar 10:50
Matmathebest:
Czyli nie ma miejsc zerowych dla a,b c.. Tylko dla m= −18
7 mar 10:53