matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz Proszę o pomoc
minka:
(1
4
5
−3
2
7
)*5
5
13
= 1
3
5
−2
1
6
=
1
1
1
−(−
−
)=
2
6
3
7
5
1
+(−
−
)=
6
4
3
11
−1
9
16
+
=
12
1
1
1
1
−
−(
−
)=
2
3
4
5
6 mar 23:12
bibi:
(1
4
5
−3
2
7
)*5
5
13
=(
9
5
−
23
7
)*
70
13
=(
63
35
−u{115} {35})*
70
13
=−
52
35
*
70
13
=−
4
1
*
2
1
=−8
7 mar 08:49