matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
kwadrat
maniek:
Oblicz pole zakropkowanego kwadracika
9 sie 17:59
kerajs:
16/25
9 sie 19:48
mat:
0,64
9 sie 19:59
Mila:
α+β=90 1) P
□
=16 2) P
▱
=1*4=4 P
▱
=5*a
4
5a=4, a=
5
16
a
2
=
25
9 sie 20:22