matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
ZMIENNA LOSOWA X,Y E(X)=2,E(Y)=9, Var(x)=9 Var(y)=16 cov(x,y)=9 oblicz P(X>2,
MAJA31:
ZMIENNA LOSOWA X,Y E(X)=2,E(Y)=9, Var(x)=9 Var(y)=16 cov(x,y)=9 oblicz P(X>2, Y>5)
20 cze 19:29