matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Mamy 3 zmienne losowe X,Y,Z. Z=0,6X+3,6 Y+2
MARIA12:
Mamy 3 zmienne losowe X,Y,Z. Z=0,6X+3,6 Y+2 E(Y|X)=−4 E(X|Y)=3 E(X)=−5 E(Y)=0 OBLICZ E(Z|Y) z prawa Adama mam E(0,6X|y)+ E(3,6 Y|Y) +E(2|Y) I TUTAJ MAM PROBLEM co dalej
13 cze 10:47