matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zuzanka:
Wyznacz iloczyn zbiorów A i B jeśli: a) A=(-∞;2> B=<2;+∞) b) A=(-∞;1) U (1;+∞) B=<-2;2>
22 lis 09:20
gafFka:
a)
{2}
b)
<-2;1) U (1;2>
22 lis 14:21