matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Obliczanie pola obszaru
Maciuś:
Oblicz pole obszaru ograniczonego krzywymi: a) y = 0, y = lnx, y = ln(1 − x)
x
2
1
b) y =
, x
2
=
− 4
32
y
1 cze 09:49
Maciuś:
oks mam
1 cze 22:15
Maciuś:
Prośba o pomoc, powyższy komentarz nie był ode mnie
2 cze 08:03