18 maj 14:33
I'm back:
Skorzystaj ze wskazowki
| | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
Sn = a1 + a2 +... + an = |
| − |
| + |
| − |
| +... + |
| − |
| = |
| | 1 | | 2 | | 2 | | 3 | | n | | n+1 | |
18 maj 17:36
Mila:
| | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
S2= |
| + |
| = |
| − |
| + |
| − |
| =1− |
| |
| | 1*2 | | 2*3 | | 1 | | 2 | | 2 | | 3 | | 3 | |
| | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
S3= |
| + |
| + |
| = |
| − |
| + |
| − |
| + |
| − |
| =1− |
| |
| | 1*2 | | 2*3 | | 3*4 | | 1 | | 2 | | 2 | | 3 | | 3 | | 4 | | 4 | |
| | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
S4= |
| + |
| + |
| + |
| =1− |
| |
| | 1*2 | | 2*3 | | 3*4 | | 4*5 | | 5 | |
| | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
S5= |
| + |
| + |
| + |
| + |
| =1− |
| |
| | 1*2 | | 2*3 | | 3*4 | | 4*5 | | 5*6 | | 6 | |
szereg zbieżny
S=1
18 maj 17:52
I'm back:
Milus − po co przy granicy zapisywałaś jako ułamek?
18 maj 17:53
Mila:
Nie wiem, dla dekoracji? Nie do granicy.
Dobrze, że jesteś. Nie mogłam Cię złapać na forum.
Mam pytanie jaki antywirus instalujesz?
Miałam Kasperskiego, ale ze względu na embargo już nie można.
18 maj 18:04
wredulus_pospolitus: Ja mam z UPC antywirusa − Norton 360.
Mam wolne licencje, jeżeli byś chciała.
18 maj 18:38
wredulus_pospolitus:
Podaj maila, to Ci wyślę link do pobrania.
Licencja jest 'wieczna' (tak długo jak będę miał umowę, a umowę mam na czas nieokreślony i
obecnie wychodzi o wiele taniej niż jak miałbym zawierać nową umowę)
18 maj 18:41
Mila:
Bardzo dziękuję za informację, dziękuję też za propozycję.
Mam stałego informatyka i właśnie to chce mi zainstalować . Twoja opinia mnie uspokoiła.
Problem taki, że ma zainstalować na 3 jednostki.
Pozdrawiam od siebie i męża
18 maj 19:02
wredulus_pospolitus:
Pozdrów go ode mnie
18 maj 19:24
Mila:
Dziękuję.
18 maj 19:56