matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kwadrat
PLANIMETRIA!!!!pomocy....:
ODLEGŁOŚĆ srodka boku kwadratu o boku dł 6 do najdalszego punktu kwadratu wynosi(odp 3
√
5
6 mar 16:30
kaz:
d=
√
3
2
+9
2
=
√
45
=3
√
5
6 mar 16:35
PLANIMETRIA!!!!pomocy....:
nie rozumiem
6 mar 16:41
kaz:
6 mar 16:44