matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Warstwa
Macierze:
Podaj zbiór rozwiązań układu w postaci warstwy { 2x
1
+ x
2
− x
3
+ x
4
= 1 | x
2
+ 3x
3
− 3x
4
= 1 { x
1
+ x
2
+ x
3
− x
4
= 1
5 maj 17:17
Maciess:
Najpierw rozwiąż układ jednorodny.
6 maj 09:34