matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Prośba
janko:
Proszę o podpowiedź jak liczyć wartości funkcji trygonometrycznych jeśli końcowe ramię pokrywa się z osią OY .np punkt P=(0.−3)
5 maj 12:22
mańko:
α=270
o
sin270
o
=..... cos270
o
=... tg270
=
... ctg270
o
=...
5 maj 12:29
daras:
https://matematykaszkolna.pl/strona/430.html
5 maj 18:01