matematykaszkolna.pl
Studia :) Ping-pong : Mam trochę nietypowe pytanie. Wiem, że Chichi, Filip studiują matematykę/ matematykę stosowana... Zastanawia mnie też co na przykład studiuje Mila, ICSP chyba że są oni ze starszego rocznika ( nie wiem? ). Napiszcie ogólnie czy studia te są wymagające? Sądząc też po waszej aktywności na forum mam wrażenie że macie dużo czasu − pewnie nie każdy ( mówię w kierunku osób radzących sobie + biorących udział w jakichś kołach naukowych ).
11 kwi 22:57
wredulus_pospolitus: Milusińska czasy studiów to już ma za sobą raczej emotka A studia (każde studia) na danym kierunku mogą być zarówno wymagające jak i w ogóle nie wymagające. To wszystko zależy od: 1) o jakiej uczelni mówimy (jest uczelnia i uczelnia emotka ), 2) jakie predyspozycje ma sam zainteresowany, 3) na jakim 'poziomie' chce być zainteresowany w hierarchii uczelni/rocznika emotka
11 kwi 23:07
Ping-pong : Co prawda dopiero za rok wybiorę, ale rozważam UJ i Agh. A ty wredulus też teraz studiujesz? emotka
11 kwi 23:31
wredulus_pospolitus: I tak i nie emotka Matematykę skończyłem wieki temu ... teraz męczę studia zaoczne (albo raczej, one męczą mnie) których potrzebuje do pracy.
11 kwi 23:32
chichi: Już nie mów, że takie wieki Zapraszam na UJ
11 kwi 23:52
wredulus_pospolitus: @chichi −−− ja z tych co do gimnazjum nie chodzili ... i nie mówię o tym obecnym 'rzucie' emotka Więc −−− wieki temu
12 kwi 00:25
chichi: @Filip to studiuje informatykę z tego co kojarzę @wredulus no, że nie z tego obecnego, to bym się akurat domyślił hah XD
12 kwi 01:01
janek191: Pytanie : Czy Wreduluspospolitus: jest może z Gdańska?
12 kwi 10:29
chichi: Raczej tak, wydaje mi się, że nie raz o tym wspominał i miał nawet nick, który to sugerował
12 kwi 10:51
Min. Edukacji: Ci co mają dużo czasu zwykle są już retaired😉
12 kwi 11:36
Ping-pong : Dzisiaj UJ ma chyba wolne emotka
12 kwi 15:57