matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Mała:
Oblicz: 6
√
2
* 2
−
√
3
−−−−−−−−−−− = 3
√
3
6 mar 13:44
Julek:
(2*3)
√
2
* 2
−
√
3
=
3
p
{3}
= 2
√
2
−
√
3
* 3
√
2
−
√
3
= 6
√
2
−
√
3
6 mar 13:48
Mała:
Dzięki
6 mar 13:52