matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
analityczna
jołmen:
19. Wyznacz równanie krzywej będącej zbiorem punktów płaszczyzny równooddalonych od prostej y = 1 i od punktu p( −2, −1 ).
4 kwi 22:04
kerajs:
√
(x−(−2))
2
+(y−(−1))
2
=−y+1
−1
y=
(x+2)
2
4
4 kwi 22:11
janek191:
5 kwi 09:13