matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Obliczanie pól
pracapopłaca:
Oblicz pole: a) trójkąta rozpiętego na wektorach a = (1,−1,1) b = (0, 3, −2); b) trójkąta ABC, jeśli A = (1, 2, 3), B = (−1, 0, 4), C = (5, 6, 0); Prośba o wskazówki
3 kwi 16:08
pracapopłaca:
up
3 kwi 19:31
www:
https://www.youtube.com/watch?v=6uIZrqxjfUg
3 kwi 19:37
pracapopłaca:
Dzięki!
3 kwi 19:40