matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi... ile równa się x?
magnificat:
4 do potęgi
2
3
=2
x
ile równa sie x?
6 mar 13:02
Godzio:
4
2/3
= 2
x
2
4/3
= 2
x
4
x =
3
6 mar 13:09
magnificat:
thx
6 mar 13:15
sdfsdf:
x
2
12 lut 19:21