Hhhjdj
Boss: #include <iostream>
#include <fstream>
using namespace std;
bool pierwsza(int x)
{
if(x==1) return false;
else if(x==2)return true;
else
{
for(int i=2;i*i<=x;i++)
{
if(x%i==0)return false;
}
}
return true;
}
int main()
{
ifstream wej;
wej.open("pary.txt");
if (!wej){cout<<"Brak pliku!";return 1;}
ofstream wyj;
wyj.open("wyniki4.txt");
int liczba;
int liczby[100];
string slowo;
wyj<<"Zad 4.2"<<endl;
wyj<<"=============="<<endl;
for(int i=0;i<100;i++)
{
wej>>liczba>>slowo;
liczby[i]=liczba;
int ile=1,maxznak=0;
char znak;
for(int j=0;j<slowo.size()−1;j++)//−1 bo konczymy na przedostatnim znaku i porownamy z
oststnim(czy jest taki sam
{
if(slowo[j]==slowo[j+1]) ile++; // aaabcdd
else ile=1;
if(ile>maxznak)
{
maxznak=ile;
znak=slowo[j];
}
}
string wyraz="";
for(int i=0;i<maxznak;i++)
{
wyraz+=znak;
}
wyj<<wyraz<<" "<<maxznak<<endl;
for(int i=0;i<100;i++)
{
if(liczby[i]%2==0 &&liczby[i]>4)
for(int j=3;j<liczby[i];j++)
{
}
}
}
return 0;
}
24 mar 10:27
sata: I co w związku z tym? Apropo gdzie ucza tak złego stylu kodowania, wręcz klepactwa kodu ala
Mariuszek
24 mar 11:57