Oblicz :
Mała: Proszę o pomoc
Tylko te ułamki sa do potęgi..
6 mar 12:00
6 mar 12:03
Godzio:
64
2 * 16
−3/4 = 2
12 * 2
−3 = 2
9
2
3)
3 * 8
−2/3 = 2
9 * 2
−2 = 2
7
6 mar 12:05
Noah: Wrocil kompan od broni
6 mar 12:05
Mała: Ale to miało byc 16 do potegi 34..
6 mar 12:06
Godzio:
6 mar 12:06
Godzio: No to jest

16
3/4 = 2
3
8
2/3 = 2
2
6 mar 12:08
Noah: to godzio juz Ci zrobil podziękuj Mu
6 mar 12:08
Mała: Dzięki
6 mar 12:08
R.W.16l: ale jest jeden bład
6 mar 12:09
Mała: Ale to sie chyba da rozpisac jakos i skrocic..
6 mar 12:11
Godzio: Gdzie jest błąd R.W.16l ?
6 mar 12:11
R.W.16l: "64
2 * 16
−3/4 = 2
12 * 2
−3 = 2
9
22)
3 * 8
−2/3 = P[2
6]] * 2
−2 = [P[2
4]
6 mar 12:11
R.W.16l: eh te znaczniki
22)3 * 8−2/3 = 26 * 2−2 = 24
6 mar 12:12
Godzio: no tak

źle przepisałem
6 mar 12:12
R.W.16l:
6 mar 12:13
Mała: A czemu 2
9 
Nie mozna było wyciagnac pierwiastek
6 mar 12:17
Mała: =
√64 : (2
4)
3/4
Mozna tak

To by sie skrocilo chyba..
6 mar 12:21
6 mar 12:22
Mała: Dzieki za wszystko
6 mar 12:26