4 | a | a | 1 | a | 1 | 7 | |||||||
= | = | = | * | = | * | ||||||||
7 | b+c+d | (k+1)*(b+d) | k+1 | b+d | k+1 | 5 |
4 | 1 | 7 | 7 | 5 | 7 | 3 | |||||||
= | * | −−−> k+1 = | * | = | −−−> k = | ||||||||
5 | k+1 | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 |
a | a | 1 | a | 4 | 7 | ||||||
= | = | * | = | * | = ... | ||||||
d | k(b+c) | k | b+c | 3 | 5 |
a | 7 | 5 | |||
= | ⇒ b+c= | a | |||
b+c | 5 | 7 |
a | 4 | 7a | 4 | ||||||||||
= | ⇒ | = | ⇒29a=28d | ||||||||||
| 7 | 5a+7d | 7 |
a | 28 | |||
to | = | |||
d | 29 |
b+c | 5 | b+c+d | 7 | |||||
(*) | = | i (**) | = | |||||
a | 7 | a | 4 |
5 | d | 7 | ||||
to z (**) | + | = | ||||
7 | a | 4 |
d | 29 | |||
= | ||||
a | 28 |
a | 28 | |||
to | = | |||
d | 29 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |