matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
australiaescortspage
australiaescortspage:
z tw. o siecznej i stycznej z linku emotka |PE|2=|AP|*|BP| czyli |PE|=4√30 z tw. Pitagorasa dla ΔOEP |OE|2=|OP|2−|PE|2=676−480=196 |OE|=14
https://www.australiaescortspage.com
10 mar 10:11