Parabola
o rany julek:
| | √5 | | √5 | |
Parabolę daną równaniem Y=− |
| X2−X− |
| obrócić zgodnie z |
| | 2 | | 10 | |
ruchem wskazówek zegara o α=63.434948822922
o (względem O)
10 lut 09:25
sd: Czekamy na rozwiązanie, koniecznie pod zmienionym nickiem
10 lut 09:36
hanecka,pudel i pipel:
| | √5 | | √5 | |
Y=− |
| X2−X− |
| ⇔5X2+2√5X+2√5Y+1=0 |
| | 2 | | 10 | |
X=xcosα+ysinα
Y=ycosα−xsinα
α=63.434948822922
o
__________________________________
x
2+4xy+4y
2−2x+6y+1=0
10 lut 09:43
Obywatel:
A my póki co obywatele Najjaśniejszej czekamy kiedy te prostytutki cuchnące dygnitarstwem
telewizyjno−psychiatrycznym takie jak sd nauczą się wreście społecznych manier
10 lut 09:51