matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Zad
Kaja:
log
4
100 + 2 log
4
4
√
5
− 3 log
4
5 = ? ? ?
30 sty 23:11
pr:
3
30 sty 23:16
mat:
100*16*5
log
4
=...
125
30 sty 23:18
wredulus_pospolitus:
1) log
4
100 + log
4
(4
√
5
)
2
− log
4
5
3
= 2) log
4
100 + log
4
80 − log
4
125 = 3)
100*80
log
4
= ...
125
30 sty 23:22