Systemy rozmyte arytmetyka
Wita Stwosz: Dzień dobry,
czy mógłby ktoś pokierować w jaki sposób się wykonuje takie zadanie z Systemów rozmytych?
Dane są liczby rozmyte A =(2,1,3) i B=(4,1,6). Obliczyć wyniki działań arytmetycznych dla tych
liczb A+B, B−A, A*B, B/A.
25 sty 17:46
Krul Wilusz: Podbijam. Ma ktoś pomysł?
26 sty 14:37
mat: definicje znasz?
26 sty 18:00
Krul Wilusz: Nie, możesz podesłać wytłumaczyć?
26 sty 19:07
Czym: Czym są liczby rozmyte?
26 sty 19:09
Krul Wilusz: mat?
27 sty 13:34
Maciess: Po co się ktoś ma produkować i robić coś za ciebie skoro tobie nawet nie chce sie zapoznać z
podstawami zagadnienia.
27 sty 13:43
Krul Wilusz: Zapoznałem. Czy to będzie:
A+B=(6,2,3)?
27 sty 15:18