matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
wzajemne położenie płaszczyzn
Julek45:
Określić wzajemne położenie płaszczyzn: Q1:5x−z+3=0, Q2:2x−y−4z+5=0, Q3: 3y+2z−1=0
21 sty 14:51
wredulus_pospolitus:
Popatrz na wektory normalne tych płaszczyzn
21 sty 16:23